C-Square, Nambour

C-Square, Nambour

Vertex are proud to have been a part of the major refurbishment of C-Square in 2017 as the contractor engaged for the external repaint. There is no denying the building was due for a repaint and colour change with many areas requiring heavy duty cleaning, repairs and preparation. The Body Corporate engaged a colour consultant to select a new colour scheme, we believe the new colour combination and signage looks fantastic. Conducting a repaint in amongst the busy retail precinct and cinema patrons, requires professional co-ordination. We are proud of the way our team managed to get the work done with minimal disruption to the flow of staff and members of the public. The C-Square website provides an interesting read on the history and significance of this building. We recommend clicking this link C-Square history to learn about a  piece of Sunshine Coast history.

Date

February 5, 2018